Van de organisatie die wil pionieren én de eindgebruiker, die vernieuwende producten en diensten in het dagelijks leven een plek zal geven. Juist die trajecten waarin nog niets beproefd is, de weg eerst moet worden aangelegd en alles nog moet worden uitgevonden, daarin komt HamiltonTuring als geen ander tot zijn recht. 

 

 

HamiltonTuring wil ideeën tot werkelijkheid brengen. Door het begeleiden van baanbrekende innovatie trajecten die een werkelijke transformatie vereisen. 

 

Game Changers

Margaret Hamilton & Alan Turing

HamiltonTuring verwijst naar de twee helden waar u misschien nooit van gehoord heeft. Zonder op de voorgrond te willen treden, brachten zij veranderingen teweeg met grote impact op de maatschappij.

 

Hamilton

Margaret Hamilton redde de Apollo 11 missie als directeur software ontwikkeling van het programma. De missie dreigde vlak voor de landing te moeten worden afgebroken door een software probleem. Doordat haar software fouten als deze had ingecalculeerd, kon de landing doorgaan. Even later zet Neil Armstrong de eerste voet op de maan.

 

Turing

Alan Turing speelde als wetenschapper in de cryptografie tijdens de Tweede Wereldoorlog een cruciale rol bij het ontcijferen van versleutelde communicatie binnen Nazi Duitsland. Men schat in dat, door zijn werk, de Tweede Wereldoorlog twee tot vier jaar korter heeft geduurd.