HamiltonTuring realiseert vernieuwing in bedrijven en overheidsorganisaties. Het team bestaat uit gedreven professionals met verschillende achtergronden en eigen werkwijzen. 

Stuk voor stuk in staat om succes te realiseren. Wat hen verbindt is de wil te verbinden. Achter de schermen stomen ze organisaties klaar voor de lancering van baanbrekende nieuwe diensten op basis van vernieuwende technische toepassingen. Hamilton Turing kan een leidende rol spelen vanaf het eerste idee tot aan de implementatie. En alle fases daartussenin.

Team

Jeroen van Lierop

“Het doel is om ideeën tot werkelijkheid brengen, waarbij het resultaat nog mooier is dan het idee. En dat lukt alleen door een team samen te stellen en te leiden waarin mensen echt in hun kracht kunnen staan, mensen bereid zijn uit hun comfortzone te stappen en te groeien. En samen tot het uiterste te gaan. Als dat lukt, ontstaat er iets magisch. En kijken bedrijf en mensen jaren later nog steeds met veel trots terug op een fantastisch traject dat zakelijk en persoonlijk baanbrekend bleek te zijn.”

John Tacken

"We werken als een eigenwijze kameleon. We zijn extern, dus kunnen sneller schakelen en zijn onafhankelijk, maar proberen naadloos op te gaan in de organisatie. Om te weten wat er nodig is moet je jezelf de structuur en cultuur echt eigen maken en je flexibel aanpassen aan de omgeving en de mensen. Met een aanpak die werkt. Totdat we misbaar zijn. Dat is het einddoel. Aantoonbaar resultaat en een organisatie die staat."

Gert-Jan Pouwels

"Ik zie ons als katalysator voor verandering binnen de organisatie. Het is aan ons lef te tonen en risico’s te nemen. Het lukt ons keer op keer om bezieling en energie over te brengen op de mensen waar we mee werken. Die moet het zelf doen, uiteindelijk. Wij verbinden en inspireren en zorgen dat alle mensen in het team het beste uit zichzelf halen. Alles draait om vertrouwen in elkaars intenties en kunnen."